Garage Berkouwer / van Breukelen

Ervaringen met garage Berkouwer / van Breukelen

Natuurlijk wilt u weten wat de ervaringen zijn van mensen die de auto uit handen hebben gegeven aan garage Berkouwer / van Breukelen. Hieronder treft u een aantal ervaringen aan van onze klanten.
Wilt u ook een ervaring delen? Mail dan uw ervaring zodat wij deze hier kunnen toevoegen.
Ook minder positieve ervaringen zullen wij plaatsen omdat wij graag verder willen ontwikkelen en elke feedback hiervoor gebruiken.


Ervaringen met garage Berkouwer / van Breukelen:


Anoniem on dinsdag 22 november 2011 19:36

Kwam zonder afspraak binnen, meteen vriendelijk geholpen door man met bril. Andere mensen hadden het slot van mijn deur kapot gemaakt. Wim heeft gekeken en een afspraak gemaakt en het slot gerepareerd! et slot was meteen goed. echt goeie service!


Jerry on donderdag 1 december 2011 16:26

Afgelopen woensdag banden gewisseld voor winterbanden, weer super geholpen door Wim(willem). Zeer goeie service.


B Zwaan on woensdag 7 november 2012 17:28

Deze DHZ garage is top! Deze garages zullen garen spinnen als de dealers en andere vakgarages de boel blijven besodemieteren, zoals ik heb ervaren mijn advies bezoek deze garage, mijn peugeot 307 sw is daar in goede handen BEDANKT CO EN WIM


J.L on dinsdag 8 januari 2013 17:53

Willem Volvo.:) Volvo kennis te over daar,dus altijd goed!:)


Roland on donderdag 13 juni 2013 9:47

Perfect onderhoud aan de Volvo V70. Absoluut kennis van zaken en afspraak = afspraak.


C on dinsdag 3 september 2013 21:52

Niet alleen goed voor Volvo's, maar ook onze Opel uit 1997 is er in goede handen. Vandaag voor de eerste keer in deze nette garage geweest op advies van andere tevreden klanten. En inderdaad, de monteurs doen goed en eerlijk hun werk. Prima garage!


Arco on woensdag 2 oktober 2013 14:15

Vanmorgen de uitlaat van m'n Punto gerepareerd (gasdicht gemaakt). Brug gehuurd, uitleg gekregen en aan de slag. En toen brak de klem, maar gelukkig was er een klem op voorraad. Prima geholpen! Volgende keer kom ik weer.


Guido on donderdag 3 oktober 2013 17:44

in 1 woord: TOP! Onze auto had een kapotte uitlaat, na slechte ervaringen elders heb ik zelf de onderdelen gekocht en ze bij deze garage laten plaatsen. het kostte ze net ruim een uur terwijl de katalysator echt GOED vast zat en er gelast gemoest worden.. vakmanschap was hier aan af te zien en ook aan vriendelijkheid ontbrak het hier niet! Voor al mijn volgende reparaties en onderhoud ga ik hiernaartoe! een absolute aanrader!!


Karel on vrijdag 15 november 2013 14:07

Net een winter service beurt gedaan, alle gereedschappen die ik nodig had is alles in een keer gelukt, een van de weinige plekken in Utrecht waar je zonder gezeur aan je eigen auto kan klussen...


Thomas Habets on zaterdag 17 januari 2015 22:17

Fijne garage, Duidelijk netjes en niet duur. Kunnen een hoop en hebben goeie contacten om betaalbaar onderdelen te krijgen. Ook bij het huren van de brug zijn de mensen behulpzaam. Ook kan je na de klus je handen fijn wassen! Kortom fijne stads garage!


Jeroen on woensdag 21 januari 2015 20:53

Zeer goed geholpen na een electonisch probleem aan mijn abs pomp van mijn Volvo v70 T5 .Via Volvo forum terecht gekomen bij Wim en joop . Mannen nogmaals bedankt en tot nu toe geen problemen meer gehad. Ik weet jullie nu te vinden, kom zeker nog een keer terug ! Echte Volvo kenners !!! Vriendelijke groet Jeroen en nog bedankt voor de leenauto om naar huis te komen (Heerhugowaard)


Annemieke on zaterdag 18 april 2015 10:20

Al een aantal jaar vaste klant bij deze garage, waar de mannen altijd met raad en daad klaar staan, of het nou om een condensor vervangen, andere motor inzetten of iets onbenulligs als een kapot lampje gaat. Bedankt heren!


Roland on vrijdag 31 juli 2015 16:59

Al jaren klant na teleurstellende ervaringen bij de Volvo dealer zelf, met mijn V70. Persoonlijke topservice en absoluut vakmanschap! Zeer tevreden over de kennis en kunde.


Annelies on woensdag 2 september 2015 11:27

Altijd een tevreden klant geweest. Tot vandaag. Oliewissen en oliefilter gehad. Rekening ex BTW : 152 euro dat kost bij de de KwikFit : 88 euro Verschil : 64 euro Argumenten voor dis prijsverschil: bij de KwikFit kopen ze groter, dus voordeliger in. Heel teleurstellend. Wees dan een goeie eerlijke vent en zeg dat van te voren.


Linda on woensdag 20 april 2016 20:27

Ik heb mijn Volvo S40 gebracht omdat ik een extreme olie lekkage had bij mijn distributieriem. In de middag werd ik al gebeld dat de auto klaar was en dat ik deze kon ophalen. De service is super!